,

Relax Sweet Daiquri Salt Likiti Antalya

(1 müşteri değerlendirmesi)

200,00 

Ahududu, Çilek, Cheesecake, Yulaflı Bisküvi, Yaban Mersini aromalı

Bu sayfada sizlere  Relax Sweet Daiquri ürünüyle tanıştırmak istiyoruz. Sahip olduğu benzersiz aromalarıyla beğeni toplamaktadır. Relax Daiquri’nin içerisinde ahududu, çilek,yaban mersini gibi meyvelere ait aromalar bulunmaktadır.

Buna ek olarak, cheesecake ve yulaflı bisküvi aromasının olduğunu da eklemek gerekir. Bir başka deyişle, hem meyve hem de kek ve bisküvi aromalarının birleşimi sayesinde ortaya harika bir lezzet çıkmaktadır.

Sigarayı bırakmak isteyenler için en uygun çözümlerden birisi; hiç şüphesiz elektronik sigara kullanmaktır. Ancak, elektronik sigara sektörünün gelişmesi sayesinde farklı likit türleri piyasaya sürülmektedir. Bu likit türleri arasında herkes kendi beğenilerine göre seçimler yapabilir.

Farklı Aromaların Buluşma Noktası: Relax Sweet Daiquri Salt Likit

30 ml’lik şişelerde satılmaktadır. Ürünün sert plastikten yapılan şişesinin koruyucu olduğunu dile getirmek gerekir. Bunun yanı sıra, çocuk kilidi korumasının var olduğunu belirtmek gerekir.

Relax Sweet Daiquri sat likit; yalnızca aromalarıyla değil ideal PG/VG oranına sahip olmasıyla da beğeni toplamaktadır. Salt likitlerde nikotin oranının genel olarak %25 ile %50 seviyelerinde olduğu bilinmektedir. Kısaca diğer elektronik sigara likitlerine kıyasla daha yüksek nikotin oranına sahiptir.  Relax Sweet Daiquri de bu özelliklere sahiptir.

Kullandığınız takdirde salt likit kullanıcı deneyimini en üst seviyelere kadar yaşamış olursunuz.  Buna ek olarak, ürünün daha az kullanılması mümkün olmaktadır. Elektronik sigara kullanmak isteyenler için en doğru çözüm olmasıyla dikkat çekmektedir.

Ürün daha az kullanılsa bile nikotin doyuruculuğu, en üst seviyede olmaktadır. Bu yüzden, sigarayı aşama aşama bırakmak isteyenlerin tercihi bu üründen yana olabilir.

Herhangi bir nikotin bağımlılığına sahip olmazsınız. Ürünün ve genel olarak salt likitlerin böyle bir etkisi yoktur. Benzer elektronik sigara likitlerine kıyasla raf ömrünün çok daha uzun olduğunu belirtmek gerekir.

Ürünün dayanıklılık seviyesi yüksektir. Farklı likitler gibi bozulma tehlikesi bulunmaz. Bu sayede, ürünü hem daha uzun süre kullanırsınız hem de daha çok verim alırsınız.

Yüksek nikotin seviyesinden dolayı sigaraya olan doyumunuz normal sigara kullanımından farklı olmayacaktır.

Ürünü bir kere kullanmanız dahi sizi uzun süre idare edebilecektir. Bunun yanı sıra, nikotinin kana hızlıca karışması sayesinde dakikalar içerisinde nikotinin vermiş olduğu doygunluk hissini yaşayabileceksiniz. Tüm bunları yaparken de normal sigaraya kıyasla daha az ödeme yapacağınızı belirtmek gerekir. Kısacası, daha ekonomik bir şekilde daha verimli bir elektronik sigara deneyimi yaşamış olacaksınız.

Relax Sweet Daiquri salt likiti içeriğinin dikkat çekici aromalara sahip olduğunu yinelemek gerekir. Ahududu, çilek ve yaban mersininin eşsiz lezzete sahip meyveler olduğu bilinmektedir. Bunun yanı sıra, cheesecake ve yulaflı bisküvi aromalarının farklı bir lezzet katacağı aşikardır.

Relax Sweet Daiquri Salt Likiti Antalya için 1 değerlendirme

  1. Esin

    İçimi çok keyifli , insanın içini baymayan tatlılıkta çilek aroması hissediliyor

    • salt

      Relax Sweet Daiquri Salt Likit için yaptığınız değerli yorum için teşekkür ediyoruz.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall rating*
0/5
* Rating is required
İçimi Nasıl
0/5
* Rating is required

Scroll to Top