,

Relax Blueberry Sunrise Salt Likit

200,00 

Taze limon, yaban mersini, bisküvi, krema aromalı

Sizleri Relax Blueberry Sunrise ürünüyle tanıştırmak istiyoruz. Relax markasının birbirinden kaliteli ürünleri arasında yer alan  Blueberry Sunrise; sahip olduğu eşsiz aroması sayesinde birçok kişinin favorisi konumundadadır.

Bilindiği üzere elektronik sigara kullanmak isteyenlerin tercihi genellikle salt likit çeşitlerinden yana olmaktadır. Piyasada çok fazla çeşit salt likit ürünü bulunmaktadır. Söz konusu bu çok çeşitlilik  arasından herkesin kendisine en uygun olanı tercih etmesine imkan tanınmaktadır.

Bu noktada, Relax Blueberry Sunrise; taze limon ve yaban mersini gibi mükemmel lezzetli meyvelerin aromasına sahip olarak beğeni toplamaktadır. Bunun yanı sıra, krema ve bisküvi aromasının bulunduğuna değinmek gerekir.

Sonuç olarak, hem meyve hem de kremalı bisküvi lezzetini tatmak istiyorsanız tercihiniz Blueberry Sunrise olmalıdır. Ürünün kullanım şartlarının çok uygun olduğuna değinmek gerekir. Bu ürün, 30 ml’lik şişelerde satılmaktadır.

Ürünün sert plastikten oluşan şişesinin kırılmalara karşı dayanıklı olduğuna değinmek gerekir. Bunun yanı sıra, üründe çocuk kilidi kapağının olması hoş bir detaydır.

Bu sayede, çocukların ürüne ulaşmasının önüne geçilecektir. Yurt dışında üretilen bir ürün olmakla beraber hem Türkiye’de hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde sevilerek kullanılmaktadır.

Lezzetin ve Kalitenin Adresi Relax Blueberry Sunrise Salt Likit!

Relax Blueberry Sunrise kullandığınız takdirde eşsiz aromasına ek olarak salt likit kullanmanın keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Ürünün bilhassa düşük wattla çalışan pod mod elektronik cihazlar için uygun olduğu bilinmelidir. Bu ürünü kullandığınız takdirde normal elektronik sigara likitlerindeki gibi boğaz yanması ve acı tat gibi hislerin yaşanması mümkün olmaz.

Buna ek olarak, salt likit ürünlerinde normalden daha fazla nikotin bulunmaktadır. Ancak, nikotinin vermiş olduğu acı tat hissinin bu ürünlerde bulunmadığını hatırlatmak gerekir.

Relax Blueberry Sunrise kullandığınız takdirde ürünü normalden daha az kullandığınız halde nikotin oranı bakımından daha doygun hisler yaşarsınız. Salt likit kullanmanın avantajı budur.

Bilhassa aşamalı olarak sigarayı bırakmak isteyen kişilerin tercihinin salt likit olması gerekmektedir. Sigara tiryakilerinin doygunluk hissi yaşamasını en üst seviyede tutmaktadır. Bu sayede, kullanıcıların hem ekonomik hem de kalite açısından memnun kalacağı bir ürün olmaktadır.

Dünyadakinin tam aksine Türkiye’deki salt likit kullanımı çok eskiye dayanmaz. Türkiye’deki elektronik sigara kullanıcıları, salt likit kullanımından daha yeni haberdar olmaktadırlar.

Geçmişten günümüze kadar elektronik sigara kullanan kişilerin tercihi genellikle baz nikotinli ürünler olmuştur. Ancak, baz nikotinli ürünlerde sorun yaşayan kişi sayısı bir hayli fazladır. Bilhassa boğaz vurumunun en üst seviyede görüldüğü baz nikotinli ürünler yüzünden elektronik sigara kullanmaktan vazgeçen sayısız insan bulunmaktadır.

Bu noktada, elektronik sigara deneyimini en üst seviyeye çıkarmak isteyenlere Relax Blueberry Sunrise ürününü tavsiye ediyoruz. Ürünün meyve ve kremalı bisküvi karışımı aromaya sahip olmasının damaklarınızda eşsiz bir lezzet bırakacağını bilmelisiniz.

Değerlendirmeler

There are no reviews yet

“Relax Blueberry Sunrise Salt Likit” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Overall rating*
0/5
* Rating is required
İçimi Nasıl
0/5
* Rating is required

Scroll to Top